És impossible parlar de Barcelona sense associar-la al seu desplegament i orientació cultural, mentre que en altres ciutats el que preval són aspectes geogràfics o simplement el seu desenvolupament econòmic. La capacitat que té la ciutat comtal per mostrar-se com a realitat cultural influent, tant en l’àmbit català com espanyol i europeu, és tan gran que les properes eleccions municipals seran culturals o no seran. Parlem de Cultura, no només des de la seva concepció més culturalista, sinó també per advertir la vitalitat que desprenen els diferents fenòmens culturals que es donen a la ciutat. Un dels aspectes més interessants de Barcelona és que necessita la capacitat fabuladora dels seus creadors, de les seves empreses culturals i dels ciutadans per representar-se en tota la seva complexitat.

Les properes eleccions municipals seran culturals o no seran.

És en la capacitat de fabular sobre la ciutat on es juga el seu futur, en la mesura que possibilita anticipar noves línies de treball i advertir els perills als quals aquesta s’exposa. Dues obres, Suceso misterioso 1 y 2 de Gonzalo Goytisolo, que va escriure entre 1999 i 2000

Per llegir l'article complet fes una prova gratuïta de 15 dies o fes una subscripció de pagament. Accedeix si ja ets subscriptor.