Un repàs a l’agenda del President Torra d’aquests darrers dies il·lustra l’activitat d’aquell que ha de gestionar i governar Catalunya:

El dia 21 va començar a les 10h amb el Ple del Parlament, tot seguit reunió amb el CEO de la Fórmula 1 i a la tarda, reunió amb l’Associació Súmate.

El dia 22, a les 11h comença amb una reunió amb la Unió d’Entitats de Retail de Catalunya i a la tarda visita institucional a Lleida.

Logo p&p
PLAÇA OBERTA
Altaveu de la pluralitat a opinions diverses.

Aquesta relació no és un resum, potser pots entendre que són els actes més importants, no, no pas, és tota l’agenda del president, fil per randa, com apareix a la pàgina web de la Generalitat.

És clar, amb aquesta frenètica activitat entenem com el Sr. Torra i el seu equip, han pogut dedicar tantes hores a pensar, argumentar i reaccionar de forma tan “original” a un dels problemes més greus que tenim els catalans: els llaços grocs.

Sense desmerèixer cap dels actes d’agenda, amb les associacions o empreses que han tingut lloc aquests darrers dies, on espero que hagin rebut la dedicació que es mereixen, de temps ja veiem que en tenia, en la meva humil opinió, el president de la Generalitat, hauria de tenir entre la seva agenda, moltes més activitats, reunions i tasques de govern tan necessàries ara mateix a Catalunya.

De nou, una institució com són els Mossos queden entre l’espasa i la paret, una continuada agitació política que dia a dia veu la seva acció en actes violents contra les seus de diferents partits polítics, les xifres d’exportació a Catalunya continuen caient des de l’inici del 2019, llarguíssimes cues d’espera en els hospitals, CAPs i especialistes,… tot un seguit de problemes i fets que tenen molt a veure amb el poc o nul govern i el continuat activisme pel procés.

Sr. Torra, creu que “la defensa del llaç groc” ha de ser la seva principal acció, com si no tinguéssim prou feina?

Molts catalans estem cansats de veure com, dia rere dia, desprestigia la institució que representa.