El país més afectat per la covid

El coronavirus arrasa. Més de 200.000 morts i 7 milions d’infectats situen els EUA dalt de tot del rànquing de països afectats. Trump ha posat en perill la vida dels seus conciutadans amb la seva tossudesa a no prendre mesures dràstiques per aturar l’expansió del virus. La constant negació de la pandèmia, les teories que tot és una conspiració per generar atur i per impedir la seva reelecció al novembre, l’han portat als nivells més baixos de popularitat de la seva presidència.
A la imatge, treballadors sanitaris de Brooklyn traslladen cadàvers a camions frigorífics provisionals instal·lats per paliar la saturació dels hospitals de Nova York. Fotografia de Peter Foley. Efe.

La trama russa

El fiscal especial Robert Mueller va concloure que el Kremlin va aprovar dues campanyes digitals per manipular les presidencials a favor de Trump, però aquest no les coneixia. Queda el dubte de si Trump va intentar entorpir la investigació d’un cas d’espies i delators digne de la guerra freda.
A la imatge, el fiscal Robert Mueller abans de testificar, el 24 juliol del 2019, sobre la interferència russa en les eleccions presidencials del 2016. Fotografia de Jim Lo Scalzo. Efe.

Per llegir l'article complet fes una prova gratuïta de 15 dies o fes una subscripció de pagament. Accedeix si ja ets subscriptor.