Podria començar aquest text de moltes maneres. Però només el puc començar d’una. Podria dir la veritat. Podria mentir. I mai ho sabríeu. Em podria inventar una història. O explicar el que va succeir realment. Tanmateix, el que faré en les línies que segueixen es parlar-vos de Marla Jacarilla i del que va passar un dimarts de febrer al cinema cooperatiu Zumzeig, al barri de Sants de Barcelona.

Vuit peces audiovisuals. Vuit derives. Vuit elucubracions. Entre la veritat i la mentida: la ficció. Entre la credulitat i l'escepticisme: la versemblança. Entre la investigació i la frustració: l’afecte.

Nascuda a Alacant el 1980, Marla Jacarilla compagina la pràctica artística -performance, videoart i instal·lacions- amb la tasca d'escriptora i crítica cinematogràfica. Així, busca nexes entre arts plàstiques, literatura i noves tecnologies a través de narracions fragmentades que l’espectador està convidat a recompondre. El seus treballs han estat mostrats en gran nombre de centres d’art contemporani, museus i festivals de cinema.

Subscriu-te per veure el contingut complet. Accedeix si ja ets subscriptor.
Subscriure