window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-123062154-1');

Acte de presentació del número 1 de la revista

Blog

Acte de presentació del número 1 de la revista

política&prosa
política&prosa
| 27 nov. 2018
© Xavier Jubierre

Ahir al vespre a la Biblioteca Joan Fuster de Barcelona es va presentar el primer número en paper de la revista. Davant de socis, fundadors i amics es va emfatitzar què l’objectiu de la revista és contribuir, des d’una òptica catalanista, a recuperar el diàleg a Catalunya molt malmès com a conseqüència de l’excepcional situació política viscuda en els darrers anys i que es vol fer a través d’un periodisme independent, crític, de qualitat, plural i allunyat de la trinxera que contribueixi a refer la cohesió de la societat catalana. Alhora es va assenyalar que el projecte només serà viable si compta amb la complicitat i el compromís de lectors i subscriptors.

La presentació va anar acompanyada d’un debat entorn la situació política a Catalunya i el paper dels mitjans de comunicació entre el periodista Rafael Jorba i el filòleg Jordi Amat. El primer va apel·lar al paper fonamental del periodisme en la reconstrucció del mirall trencat en què no es veu més que una petita porció de realitat com a pas previ a la reedició del contracte social mentre que Amat va reivindicar la política de les coses concretes capaç de gestionar la complexitat enfront de la política basada en un relat simplificador de la realitat.

La revista es pot obtenir a través de subscripció al web i ja es troba disponible a llibreries.

Subscripcions

 

2018-12-04T09:50:11+00:00Per |

Sobre l'Autor/a:

No és molt dificil d’explicar un projecte que s’acull a un nom com aquest. Això va de política, sense embuts, i amb pretensions ben prosaiques, sense ímpetus utòpics ni enlairaments de caire històric o líric. Denúncia, per tant, de la manca de política i de la necessitat d’una aproximació més pragmàtica i directa a la realitat.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, amb fins tècnics, de personalització de la navegació de l'usuari i d'anàlisi del trànsit de la web. Per a més informació sobre que són les galetes, quines utilitzem i la manera de canviar la seva configuració, pot accedir a la nostra Política de cookies mitjançant aquest enllaç o el que apareix al peu de pàgina. Hi estic d'acord